Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Az oktatás kiemelt jelentősége Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. július 04.
ImageSzékesfehérvár ad otthont a Pedagógusok Szakszervezete kihelyezett országos vezetőségi értekezletének. A három napos konferencia résztvevőit Székesfehérvár polgármestere és a Székesfehérvári Tankerületi Központ szakmai igazgató-helyettese köszöntötte a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Fejér Megyei Kirendeltség székesfehérvári képzési központjában. A pedagógusok ülésének fő témája az elmúlt tanév értékelése.
Tovább...
 
Pipacs, a nyár egyik legvidámabb virága Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. július 03.
Annyira gyönyörű pipacsos/vadvirágos/életvidám fényképekre bukkantam két kedves ismerősöm, Márkus Hilda és Baráth Rozália Facebook-oldalán, hogy azonnal eldöntöttem: a következő témám a pipacs lesz, melyhez az ő fotóikat használom majd illusztrációként.
Tovább...
 
Szabadság vagy boldogság? Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. július 03.
Ludányi Horváth Attila közgazdász, nyugdíjas külügyminisztériumi elemző, egykori kolozsvári konzul , aki már három alkalommal volt a Hétvezér Estek vendége, ismét ellátogat Székesfehérvárra, hogy a 374. Hétvezér Est közönségével találkozzon. Gyorsuló idő (Kérdezz – felelek ) az est címe, amely tömör megfogalmazása az est lényegének.
Tovább...
 
Echo Nyári Akadémia a Károlyi Kastélyban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. július 03.
ImageFülei Balázs Liszt-díjas zongoraművész ötlete nyomán és művészeti vezetésével ez év július 8. és 15. között második alkalommal rendezik meg az Echo Nyári Akadémiát a fehérvárcsurgói Károlyi kastélyban.
Tovább...
 
Nagyik a csúcson, ecsettel, tollal Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. július 03.
ImageA nyugdíjkorhoz közeledő, de főleg abba belépő emberek egy része nehezen éli meg azt, hogy hirtelen időmilliomossá válik, többen közülük úgy gondolják a társadalom koloncává, feleslegessé válnak, akiknek nincs más választásuk, mint ebbe beletörődni. Otthon ülnek, búslakodnak, jobb pillanataikban tesznek-vesznek kicsit a kertben, vagy unokáikkal játszanak.
Tovább...
 
Mit vegyünk fel a nagy melegben? Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. július 03.
ImageA kérdésre a válasz ezekben a hőségriadós napokban kapásból jön mindenkitől, aki nem a hűs habok között vagy légkondis helyiségben tartózkodik éppen: semmit! No, igen, aki otthon, magányosan vagy párjával ezt megteheti, nyilván meg is teszi, ugyanakkor időnként ki kell menni az utcára bevásárolni, ügyeket intézni, dolgozni, vagy éppen el kell jutni a strandig illetve a pihenő, nyaralóhelyig. Szóval nézzük meg mi is a trendi nyári divat a hölgyeket illetően 2017-ben.
Tovább...
 
A polgármester Gorsiumban fogadta Cento delegációját Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. július 02.
ImageSzékesfehérvár olasz testvérvárosának, Centonak a delegációját fogadta dr. Cser-Palkovics András polgármester a megújult Gorsium Régészeti Parkban. Az együttműködés megerősítéséről és kiterjesztéséről tárgyaltak a felek, miközben közösen megnézték a Pompeji – Élet és halál a Vezúv árnyékában című kiállítást.
Tovább...
 
A Székesfehérvár Jövőjéért Egyesület támogatja a város EKF-pályázatát Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. július 02.
Legutóbbi ülésén a Székesfehérvár Jövőjéért Egyesület kinyilvánította: támogatja, hogy a város pályázzon az Európa Kulturális Fővárosa címre. Az ülésen dr. Cser-Palkovics András polgármester, elnök foglalta össze a pályázat feltételeinek lényegét, majd a tagok szavazással álltak az ügy mellé. A rendezvényen a házigazda Barta György mutatta be a cégcsoport eredményeit a résztvevőknek.
Tovább...
 
Köszönet és hála az egészségügyben dolgozóknak Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. július 02.
ImageSemmelweis Ignác születésének évfordulója alkalmából évek óta hagyomány, hogy Székesfehérvár városa is köszönti az egészségügyben dolgozókat.
Tovább...
 
MésziStock Fesztivál és Vértesi Piknik Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. június 30.
Kerti partiból egy sokakat megmozgató programsorozattá nőtte ki magát az elmúlt években a MésziStock Fesztivál, amely az előttünk álló hétvégén várja a látogatókat Zámolyon. Az összművészeti és a környezettudatosságot szem előtt tartó programsorozat vasárnap kiegészül a Vértesi Piknikkel, bemutatva a környékbeli települések értékeit is.
Tovább...
 
Felújítás után újraavatták a 69-es gyalogezred emlékművét Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. június 29.
Ünnepélyes keretek között avatták újra tegnap délután a „69-es előre!” első világháborús emlékművet a Vörösmarty téren.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1071 1072 1073 1074 1075 1076 1077 1078 1079 1080 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11804 - 11814 / 20414